browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Денят на един плажен гларус…

Posted by on 04.07.2011

Ирина Стоянова

10:00 часа – Eкстра, най-накрая на морето! Ха сега да видя мацките на морето или на мен ще се радват повече, ще ги разбия! Една кърпа, тъмни очила, кинти за бира и цаца, лосиони не ми трябват и без това си имам страхотен тен. Ох, на бате котетата, само едно кросче по плажната ивица и после ще ми скочат поне 10, ще се чудя коя да забия.

10:45 часа – Лелеее, обърнаха се поне 5 да ми гледат стегнатото дупе. Има една групичка мацки наблизо, заплюх си ги, все някоя ще върже за довечера, какво повече ми трябва?! Ау, спасителка на плажа! Тази има яко бомби, не може да потъне дори и да иска, явно затова е станала спасителка… Брей, брей…

11:00 часа – Тука някаква кифла ми предлага да я черпя коктейли на бара, да си гледа работата, да не съм луд да си харча парите. И ми прави физиономии с огромните си джуки…

11:45 часа – Дечурлигата наоколо ми пречат на гледката с мацките. Хвърлят пясък и крещят. Тъкмо излязох от морето, без малко да си изгубя плувките вътре.

12:00 часа – Гладен съм. Отивам към бирата и цацата.

14:30 часа – Преядох. Препих. Смърдя на цаца. Мацките ми се смеят. Я да подремна малко.

16:00 часа – Изгорях!!! Боли ме гърба. Ох, не мога да се обърна. Мацките си заминали. Голяма работа. Онази кифла идва да предлага да ходим някъде. Ми к’во, за един път става.

17:00 часа – Говорих с Мечката, Акулата, Гейзера и Лапата. Всички са на мнение да си тръгна с кифлата.

17:30 часа – Спасителката с бомбите си тръгна. Опитах се да я заговоря, изхили се и отиде при някакъв тип с тъмно Бентли.

19:00 часа – Тръгвам си. Тая с джуките ме чака. Лора се казва. Имала доходоносна работа, не спомена каква, не ме интересува. Гърбът ме боли още, предложи да ме намаже с нещо в хотелската си стая. Като се загледаш в нея, май не е толкова грозна. На компанията ще кажа, че е била страшно парче.

23:00 часа – Отивам да се напия. Оказа се, че Лора е Лоран, травестит. Хубаво беше, ама в началото заболя…

Comments are closed.