browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Безплатен онлайн магазин за търговия в интернет

Posted by on 21.05.2011

 Онлайн магазин

Безплатен онлайн магазин от  nikinta.com

  Това e най доброто за България  БЕЗПЛАТНО   решение за изграждане на онлайн магазин  за електронна търговия, от мъничък магазин до виртуален търговски мол !  Готов онлайн магазин за Вашите продукти, който поддържа различни методи на плащане и доставка и имате пълен контрол над наличностите , неограничен брой на продукти и категории и още много и много други полезни инструменти .

Освен това е и най бързо зареждащата и безотказно работеща система с постоянни актуализаций !!!

И най важното – изграден е с отворен код – прочети го на български : (GNU General Public License – GNU GPL)

Този магазин е отличен с първа награда за най-добра програма с отворен код за е-търговия за 2011 от  OSC Award  (Годишните награди за програми с отворен код).

Това е аналога на световните филмови оскари ,  но тук отличието е за електронен магазин !

На адрес : nikinta.com   можете да видите нагледно как светкавично работи магазина , както и да си изтеглите БЕЗПЛАТНА инсталация за него , също така и документация , видео уроци с подробни обяснения и хитринки , модули , теми и още много и много …. 

Управление на съдържанието

Това е една много сигурна онлайн система, използвана от много хора за търговия в Интернет. С нея всеки може да участва в търговията, като влага почти минимални средства.  С този  готов  и безплатен софтуер за онлайн търговия можете  да създавате,  редактирате и публикувате различни видове съдържание, включително статични страници, статии, графики, да прикачате файлове, както и много други. Управлението на модулите позволява да подредите потребителската част удобно и ясно за посетителите на вашия онлайн магазин.

Оптимизация за търсачките:

Онлайн магазина е софтуер, проектиран с идеята за лесна употреба и богата функционалност  и е оптимизиран  за търсачките, чрез дизайн, както и база данни , с възможност за добавяне на описания и ключови думи за всяка категория и продукт, с приятелски URL адреси.  Има карта на сайта , както и още много други полезни придобивки.  Всичко това работи за доброто индексиране на Вашия онлайн магазин и  подобрява класирането му на челни позиций в търсачки като Google .

Разгледайте още и :  http://nikinta.com/demo/

Този демо магазин е същия , но възможно е да изглежда различно , защото с едно кликване на мишката на него му е сменена темата от някой от посетителите !  Това е направено така,  за да могат посетителите на този ДЕМО  магазин  да се запознаят с възможноста бързо да сменят  темата на магазина  ! По долу е описано как  и Вие да влезете в администрацията му и там да видите още много теми , как бързо можете да ги смените , както и лесната  инсталация /деинсталация и редактиране на модули и много други възможности !

Необходимо е просто да го изтеглите от  nikinta.com  , инсталирате във вашия хостинг акаунт, да качите продуктите , да настроите методите на плащане и доставка и сте готови да приемате и доставяте поръчки онлайн.

Но първо разгледайте клиентската му част ! 

Демонстрация на магазина

  

 

Опций  :

Потребителска част

– Разпределение на продуктите по категории.

– Потребителска количка – дайте шанс на клиента да направи поръчка на няколко продукта с едно плащане.

– Заглавие  на продукта.

– Описание на продукта.

– Изображения на продукта – с възможност за увеличаване на снимките за по-добра визуализация.

– Видео презентация – при по-скъпи и по-високо технологични продукти.

– Промоционални продукти – промоцията продава, клиентът винаги иска намаление за това, което иска да си купи.

– Коментари на други потребители – клиентът иска да е сигурен в качеството на продукта и затова се интересува от мнението на други клиенти.

– Размери, тяло, цвят – клиентът не може да пипне продукта и да го пробва затова иска повече информация.

– Цена и информация за начина на доставяне.

– Бутон за електронно плащане, плащане с наложен платеж, плащане по банков път – дайте поне 2 опции на Вашия клиент, за да може да заплати своята поръчка. – и др.

-Търсене на продукти по ключова дума в определена категория, както и разширено търсене на база допълнителни критерии за търсене.

-Разглеждане на продуктите по категории и производители. Всяка страница на продукта съдържа информация с описание на продукта, галерия от снимки на продукта, коментари от потребители за продукта, както и свързани с този продукти други продукти. Бързо добавяне на продукт в кошницата с избор на количество и съответна продуктова опция.

-Показване на последно добавените в каталога продукти.

-Блок с най-купуваните от магазина продукти.

-Блок с препоръчани продукти.

-Сектор с продукти в промоция.
-Карта на сайта за по-лесна навигация в онлайн магазина.

-Потребителски профили с история на поръчките и следене на статуса на текущи поръчки.

Администрация на магазина

АДМИНИСТРАЦИЯ 

Можете да се разходите свободно из администрацията на  този магазин

и да изпробвате възможностите му , качвате продукти  , категорий , марки и т.н… на следния адрес ( линк) :

http://nikinta.com/demo/admin

За да влезете използвайте   :

Потребител :  demo

           Парола : demo

ВЪЗМОЖНОСТИ И ОПЦИЙ НА АДМИНИСТРАТИВНАТА ЧАСТ :

1. Табло
– Вижда се общ преглед продажбите, броя на поръчките , регистрирани клиенти, брой продукти и коментари.
– Статистики с графика по ден, седмица, месец, година
– Последните 10 поръчки с детайли за всяка поръчка

2. Каталог
Категории – пълен списък с продуктовите категории в магазина, опция за редактиране на избрани категории, подредба на категориите в желан ред, добавяне на неограничен брой категории. Възможност за добавяне на описание, ключови думи и изображение за всяка категория. Активиране или деактивиране на категория с продукти.

Продукти – Списък на добавените продукти, включващ изображение на продуктите, както и филтър за по-лесно намиране на желан продукт. Въвеждане на неограничен брой продукти, редактиране и копиране на един или повече продукти.

За всеки продукт може да се добави следната информация: име, ключови думи, описание, етикети за продукта, модел на продукта, статус (активен/неактивен), цена, себестойност (използвана за калкулиране на печалбата), включване на данък ДДС, следене на наличното количество, главна снимка, размери (дължина, ширина, височина), тегло, производител, свързване към сходни продукти, неограничен брой продуктови опции, намаления свързани с клиентска група или поръчано количество, добавяне на допълнителни изображения за продукта.

Марки или Производители – редактиране, подреждане и добавяне на неограничен брой продуктови марки или производители.

– Модул за управление на коментарите и рейтингите на продуктите, оставени от потребителите

DOWNLOAD (изтегляне )  – с този модул можете да качите като продукт в магазина Вашия софтуер , ценова листа и всякакви други файлове които ще могат да се прикрепват към определени продукти или да се теглят от Вашите клиенти безплатно или срещу съответната цена .

Информационни страници – редактиране, подреждане и добавяне на неограничен брой статични страници с информация, като „За нас“, „Поръчки и доставки“, „Общи условия“ и други.

3. Допълнения

 
Модули – управление на наличните модули (сектори) показвани в потребителската част на онлайн магазина, в това число „Най-продавани“, „Количка“, „Категории“, „Препоръчани продукти“, „Информация за магазина“, „Нови продукти“, „Производители/Марки“, „Промоции“.
Модул Облак с етикети, Скайп модул и модул за показване на банери и още много ( каквито харесате и качите ).
Възможност за активиране/спиране на всеки един от модулите, както и тяхното разместване, съответно в лява и дясна колона.

Доставки – управление на методите на доставка. Възможност за избор между фиксирана сума за доставка, активиране на безплатна доставка, цена на доставката за единица продукт, опция за получаване в магазина, както и цена на доставката базирана на теглото на продукта, специализиран модул да доставка  с куриерска фирма  “ Еконт“ , както  и други ….

Плащане – управление на методите на плащане в онллайн магазина – софтуера поддържа разплащане при доставка, познат като наложен платеж, както и разплащане по банков път с възможност за добавяне на инструкции за банковия превод , както и други познати методи за плащане онлайн.

Модул „Общо поръчки“ – управление на показването на отделните части образуващи крайната цента. На страницата за завършване на поръчката може да показвате цена на намалението от ваучер, цена на доставката, текуща цена, цена на данъка (ДДС), както и крайна цена на поръчката.

4. Сектор Продажби

Поръчки – преглед на направените в магазина поръчки, бързо търсене на поръчка, филтриране на поръчки, както и отпечатване на фактура за направена поръчка.

Клиенти – справка за клиентите на вашия онлайн магазин с възможност за бързо търсене и редактиране на клиентски данни, филтриране на клиенти по различни параметри като потребителска група, статус и други.

Клиентски групи – модул позволяващ да добавяте различни потребителски групи с цел определяне на различни привилегия за всяка от групите. Базово онлайн магазина има създадени група клиенти и група търговци , но можете да добавяте и други .

Ваучери – модул за управление на различни купони за намаления – ваучер за процент или фиксирана сума намаление, сума на поръчката, която трябва да бъде достигната от клиента, за да е валиден ваучера, възможност за активиране на безплатна доставка за даден ваучер, възможност за избиране на определени продукти, за които да е валиден даден ваучер, определяне на начална и крайна дата на валидност на даден ваучер, брой пъти, който клиентите могат да използват ваучера, както и максималният брой пъти, който един клиент може да използва ваучера.

Поща – модул за комуникация с клиентите посредством е-мейли изпратени директно от админ панела на онлайн магазина – изпращане до всички абонирани за новини, до всички клиенти, до клиенти закупили даден продукт.

5. Сектор Системни

Настройки на магазина – задаване на основни настройки на магазина като име, е-мейл, телефони, адрес, добавяне на приветстващо съобщение за началната страница, конфигуриране брой артикули на страница, качване на лого на магазина, избор на размери на снимките на продуктите и други настройки. Също така и десетки различни теми според изискванията Ви !

Потребители – добавяне, изтриване и редактиране на потребителски акаунти за онлайн магазина. Възможност за създаване на неограничен брой потребители и потребителски групи с различни нива на достъп и права за извършване на промени.

Наличности – управление на статусите на стоките – в наличност или не, както и създаване на други статуси по ваш избор.

Статуси на поръчките – управление на разнообразни статуси на поръчките – Изпратена, Невалидна, Обработва се, Отказана, Очаква плащане или други.

Региони – добавяне, изтриване и редактиране на желани от вас региони, примерно София, Варна, Пловдив и други.

Такси и данъци – задаване на желани от вас данъци и такси, примерно ДДС и други.

6. Сектор Доклади – преглед на статистики относно продажбите в онлайн магазина, разглеждани продукти и поръчани продукти.

И още и още…..

Всичко това можете да намерите и изтеглите на адрес :       nikinta.com

*Използвани и пасажи от Google.bg

2 Responses to Безплатен онлайн магазин за търговия в интернет

  1. Pepi

    Това наистина е СТРАХОТНО !