browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: юни 2011

Как интернет търговията (не) успя?

Обичайно хората се държат по отношение на потреблението си като Тома Неверни. Потребителите искат да пипнат и да видят това, което купуват, за да се уверят в неговите качества.
За да може да се осъществи търговията в интернет, потребителите трябва да бъдат компенсирани за своето неудобство. Какъв по-добър начин да се възнагради клиентът от това да му се предостави отстъпка от цената?
Continue reading »

Categories: Безплатни.., Как да ......, Онлайн магазини | Tags: , , , , , , , , , , , | Коментарите са изключени за Как интернет търговията (не) успя?

Седем безусловни правила за успешния онлайн магазин

Ако искате вашият онлайн магазин да е успешен, от ключово значение е да го направите лесен за използване от всички. Това звучи логично, но колко лесно се ползва дадена интернет страница е доста субективен въпрос, и е трудно да се определи еднозначно каква е вероятността потенциалните клиенти да намерят търсения продукт без затруднения. Continue reading »

Categories: Безплатни.., Как да ......, Онлайн магазини, Софтуер | Tags: , , , , , , , , , , , , , | Коментарите са изключени за Седем безусловни правила за успешния онлайн магазин

Jim Carrey – On Saturday Night Live

Jim Carrey – On Saturday Night Live Continue reading »

Categories: Разни | Коментарите са изключени за Jim Carrey – On Saturday Night Live